algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Bartomeu Beltran presentarà «Bona nit, Balears» els diumenges vespre

El programa d'IB3 TV inclourà informació, debats, esports i humor

Bona nit, Balear serà el nou programa conduït per Bartomeu Beltran els diumenges a la nit en IB3 TV. El popular metge i comunicador ja presenta i dirigeix un altre programa dominical, Diumenge, diumenge, encara que en aquest cas radiofònic (IB Ràdio) i matinal.

Beltran va presentar ahir el seu nou projecte televisiu en companyia d'Arturo Orrico, director d'Antena d'IB3 Televisió. Orrico va assenyalar que «una televisió autonòmica no tindria sentit a Balears sense la participació de Bartomeu Beltran», amb referència a la seva dilatada experiència als mitjans.

Diumenge vespre
Bona nit, Balears iniciarà la seva etapa el diumenge 11 de setembre. L'emissió, en directe, començarà a les 22.30 o les 22.45 hores, després del resum de la jornada futbolística, i es prolongarà durant una hora i mitja o dues hores des d'un envelat aixecat al costat de l'edifici d'IB3 TV i amb un decorat «ambiciós», segons definició del mateix Beltran.

El metge i periodista va expressar la seva «il·lusió» pel projecte i va explicar que el programa estarà dividit en tres blocs: un primer comunicat de fets, a tall de resum de la setmana; una segona part de debat amb sis convidats sobre algun tema d'actualitat i una tercera en la qual s'analitzaran qüestions que, en ja previsió podran ser notícia durant la setmana següent.

Tot això anirà acompanyat per una entrevista en profunditat a un dels sis convidats del debat. Aquesta entrevista serà inesperada, una «sorpresa».

És a dir, un dels convidats acudirà al debat sense saber que posteriorment serà el protagonista de l'entrevista.

El programa no es desconnectarà de l'actualitat esportiva dels diumenges al vespre i es faran algunes referències a la jornada del Reial Mallorca i d'altres equips de les Illes Balears. Aquesta serà una manera d'oferir un format diferent de televisió per al vespre dels diumenges, sense descuidar que l'esport, sobretot el futbol, és el «rei» de la informació en aquella franja horària dominical. El final del programa es caracteritzarà per l'humor, ja que, segons Beltran, «no hi ha res millor que acomiadar-se o anar-se'n al llit amb un somriure».

La direcció tècnica serà a càrrec de Regis López, prestigiós i experimentat realitzador de televisió que des de fa algun temps resideix a Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris