algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Palma es rendeix a l'espectacle del surf

Durant dos dies la Platja de Palma acull una exhibició d'aquest esport, amb programes d'iniciació

X.D.Palma.
La Platja de Palma es va convertir ahir en un escenari privilegiat en què el surf i altres esports del mateix estil varen ser els grans protagonistes. El motiu és ni més ni menys que la celebració del «Mallorca Surf Action 2005», un esdeveniment que vol combinar les diferents modalitats del surf amb l'espectacle de platja més engrescador.

La jornada d'ahir va començar a les deu i mitja del matí amb una sessió de «wake board». De totes maneres, les majors espectacularitats, les que s'esperaven a l'aigua, no varen comptar amb l'aliat necessari per aquest esport, el vent.

La forta humitat que va regnar durant tot el dia va impedir que a la badia de Palma es formassin els vents de component de mar, el tradicional embat, tan necessari per dur l'espectacle a la mar. Això sí, aquesta manca de vent va facilitar la feina als monitors que feren els cursos d'iniciació, a través dels quals molts dels assistents gaudiren per primera vegada de posar els peus damunt una tabla.

Malgrat aquest problema, els assistents a les jornades varen poder gaudir d'altres esports, com ara les exhibicions a la pista de patins. La festa, que avui continua, es completà amb un espectacle de «capoeira», molt del gust del públic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris