algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

La dansa i la poesia obren la nova edició del Rock'n'Rostoll

La proposta aèria de Dembulants sobre bales de palla va entusiasmar el públic assistent

LUIS PLANES. Palma.
Un camp de rostolls amb bales de palla i el cel estelat damunt de Maria de la Salut com a escenari. En aquest espai tan poc habitual es van desenvolupar divendres a la nit les propostes de la primera jornada del Rock'n'Rostoll. La contundència, maduresa i força visual de les produccions van transformar el camp a l'aire lliure en un lloc acollidor.

La companyia mallorquina de dansa contemporània Cercària va obrir les actuacions amb una peça interpretada per dues ballarines i quatre músics. Després d'ella, va continuar la dansa i la música, però acompanyades de la poesia i les imatges projectades en una gran pantalla. Va ser el moment de la companyia Mariantònia Oliver, que va representar tres fragments de l'espectacle «Poetes», a partir de la poesia d'autors illencs com Andreu Gomila, Sebastià Alzamora i Pere Antoni Pons.

La primera jornada del festival es va realitzar en tres espais diferents i prou allunyats, aprofitant les possibilitats del camp obert com a escenari. Així, després de la primera part, els espectadors es van traslladar a través del camp fins al lloc de l'actuació de María Muñoz, de la companyia Mal Pelo, que va realitzar un treball de moviment pur, intimista, únicament acompanyat de la música de Bach. En finalitzar, l'actuació es va traslladar a l'escenari més espectacular de la nit: una paret formada per cinc files de bales de palla des d'on la companyia catalana Deambulants es «va despenjar» per oferir una tècnica aèria de dansa, literalment suspesa a l'aire. La proposta va impactar els espectadors i va ser la més aplaudida de la llarga nit. Després, el públic tornà a l'escenari inicial, i com a conclusió, Xinacittà Snacks i Freedom Cry Sound van mostrar les seves creacions audiovisuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris