nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Coca-Cola retira de les escoles de Polònia les seves begudes

La causa és la creixent obesitat infantil registrada

La multinacional nordamericana Coca-Cola està retirant els seus productes de les escoles de Polònia i els està substituint per aigua embotellada i sucs de fruita. El motiu d'aquest canvi és la creixent preocupació mostrada per la població davant l'obesitat infantil, segons va informar la portaveu de la companyia a aquest país, Iwona Sarachman.

Els nins que cursin estudis de primer a sisè de primària no trobaran refrescs de Coca-Cola a les màquines expenedores de begudes ni tampoc altres productes dolços de la marca a partir del proper mes de setembre.

L'empresa ha pres voluntàriament la decisió després d'haver observat reiteradament les discussions i debats públics que s'han donat darrerament al país sobre l'obesitat infantil. Això és el que va assegurar el director d'Assumptes Reguladors i de Medi Ambient, Krejner.

«Tractam normalment d'intentar avançar-nos i marcar la direcció a altres companyies. És la nostra posició i intenció per tal de ser els líders al negoci», va agregar.

Tot i això, Krejner no s'ha mostrat massa confiat en el fet que el terrible problema de l'obesitat infantil es pugui solucionar. La raó esgrimida per afirmar això consisteix en el fet que «sempre hi ha botigues a prop de les escoles on es continuaran venent els productes i on la companyia no té cap control. Per tant, en aquest aspecte, no tenim cap incidència», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris