algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Un sopar intercultural obrirà demà el festival Rock'n'Rostoll

Divendres i dissabte Maria acull prop de vint espectacles diversos

M.M.Maria.
El festival Rock'n'Rostoll arrancarà demà a Maria de la Salut amb un sopar elaborat per dones de la comunitat magrebí del Pla. «A partir de les 21.00 hores el col·lectiu de dones magrebines de la zona prepararan un sopar amb el qual volem integrar la comunitat immigrant, cada vegada més nombrosa a la zona, en aquest festival que compta amb un públic divers, amb gent del món de la cultura i de la pagesia», explica Mariantònia Oliver, presidenta de La Impossible Associació Cultural que organitza els actes de dansa, acrobàcia, circ i cinema del Rock'n'Rostoll des de fa tres anys i que confia a renovar enguany el seu conveni amb el Consell Insular de Mallorca per poder organitzar també el festival de l'any que ve. «Crec que amb aquests anys ens hem guanyat la confiança del Consell i de cara a l'any que ve ja hem pensat algunes coses», explica. Una de les novetats d'enguany és l'espectacle de dansa aèria de la companyia de Deambulants que ha necessitat la instal·lació d'una paret de cinc metres de bales de palla on ahir els acròbates ja començaven a assajar el seu espectacle Alt que tindrà lloc el vespre de divendres.

L'organització explicà també a l'acte de presentació del festival que va tenir lloc ahir que enguany s'ha condicionat la zona perquè pugui rebre tanta gent com l'any passat. «El primer vespre sempre és més tranquil però el segon esperem que vénguin unes 5.000 persones, com l'any passat», explicà Oliver.

En total entre divendres i dissabte el Rock'n' Rostoll acollirà una vintena d'espectacles. Demà es podrà gaudir dels espectacles de les companyies de música i dansa Maria Muñoz (Mal Pelo), Cercària, Mariantònia Oliver, Xinacittà Snacks i els DJ Freedom Cry Sound System i de les projeccions de Dani Miracle. L'organització lamentà l'absència del clown Adrián Schvarzstein que estava programat per divendres. El dissabte l'escenari acollirà diferents concerts tant de rock com de música electrònica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris