algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

La música i la dansa es donen cita a Maria de la Salut al Rock'n'Rostoll

Lagartija Nick lidera el cartell d'actuacions dels dies 26 i 27 d'agost

NURIA ABAD.Palma.
El Rock'n'Rostoll compleix la seva onzena edició. El festival multidisciplinar dedicat al llenguatge artístic contemporani, dut a terme a l'entorn natural dels afores de Maria de la Salut, es convertirà els pròxims dies 26 i 27 d'agost en punt de trobada i intercanvi d'artistes d'avantguarda del Mediterrani occidental. El seu cartell reuneix una àmplia programació de música, entre la qual destaca la presència de la banda granadina Lagartija Nick, a més d'altres manifestacions artístiques com la dansa, el circ o l'audiovisual.

Lagartija Nick presentarà en aquest context, dissabte, el seu darrer treball discogràfic, Lo imprevisto. Igual com molts altres artistes del pop i el rock del nostre país, aquesta banda s'ha vist obligada a autoproduir-se aquest àlbum, amb la creació del seu propi segell, Lagartija Records.

Però el Rock'n 'Rostoll començarà divendres, a les 21.00 hores, amb una nit especialment dedicada a les arts escèniques. Una de les formacions que participaran aquest dia seran Deambulants. La companyia gironina, especialitzada en dansa aèria, escenificarà el seu espectacle Alt. Per la seva part, la ballarina Maria Muñoz, de la companyia de dansa Mal Pèl presentarà Bach, una aproximació coreogràfica aClavecí bé atemperat de Bach.

Les companyies Cercària i Mariantònia Oliver seran les representants locals, amb sengles espectacles que combinen tres llenguatges diferents: dansa, poesia i música. Si Cercària col·laborarà amb la representació del seu últim espectacle, Ancora Piu, centrat en els versos de Giocconda Belli, Mariantònia Oliver ho farà amb la seva producció més actual, Poetes.

La primera jornada del Rock & Rostoll comptarà també amb un espectacle de clown a càrrec de l'artista hispanoargentí Adrian Schvarztein i de la formació Freedom Cry Sound System, un col·lectiu dedicat a la difusió de la música jamaicana i del missatge d'unitat del rastafarisme. Així mateix, hi haurà cine d'animació d'autor per part de la plataforma Xinecittà Snacks.

Quant al dissabte, el programa d'actuacions donarà inici a les 23.00 hores. Aquest, a més de l'actuació de Lagartija Nick, comptarà amb el directe de Rock'n'Press, Carroña, Tres Setmanes i Mitja, Pol·len Ricky A.K.A i Godzilla's Son.

Així mateix, l'escenari de música electrònica comptarà de nou amb la participació de Freedom Cry Sound Sytem, com també amb les sessions de diversos discjoqueis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris