muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

L'estació del ferrocarril de Sóller inaugura avui un nou espai amb obra ceràmica de Pablo Picasso

L'exposició aplega cinquanta peces de l'artista

LL.G.Sóller.
La nova sala Picasso Ceràmiques del ferrocarril de Sóller s'inaugura avui, vigília de Sant Bartomeu, en un acte cultural en el qual es preveu l'assistència de nombroses personalitats. En aquesta ocasió, el ferrocarril destaca per apostar una vegada més per la cultura i per fer-la present en una nova dimensió: l'estació de Sóller.

Els viatgers, i en general tots els ciutadans, podran contemplar a partir d'ara un important conjunt de cinquanta ceràmiques originals de l'universal artista Pablo Picasso. Totes les peces formen part de la col·lecció particular de Pere A. Serra, que les ha cedides en dipòsit.

La sala Picasso Ceràmiques ocupa l'espai d'un antic restaurant del tren on, fins no fa gaire temps, podia trobar-se la botiga Fet a Sóller. Es tracta d'un marc de gran qualitat que, a través del seu contingut, representa un nou i fort atractiu per als viatgers, a més d'un important reclam per a Sóller com a ciutat cultural. Segons fonts del Ferrocarril, la sala Picasso Ceràmiques exposarà de manera permanent aquesta selecció de peces amb l'objectiu d'oferir una completa visió de la tasca de l'artista en el camp de la ceràmica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris