muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

L'enigmàtic «home del piano» revela a la fi la seva identitat

Es tracta d'un alemany que havia perdut la feina

L'enigmàtic «home del piano», que va aparèixer elegantment vestit a la costa anglesa l'abril passat sense cap documentació i sense dir cap paraula, va trencar ahir per fi el seu silenci. És alemany i va viatjar al Regne Unit després de perdre la seva feina a París.

L'individu sense nom, de mirada perduda i de maneres taciturnes, es va identificar com un assistent de malalts mentals que es disposava a llevar-se la vida quan va ser trobat en una carretera de l'illa de Sheppey, al comtat de Kent (al sud d'Anglaterra), va informar ahir eDaily Mirror.

Després de diversos mesos de tractament, l'«home del piano», l'enigma del qual va intrigar i commoure la societat britànica, ha estat donat d'alta de l'hospital psiquiàtric en el qual estava ingressat i ha tornat al seu país natal.

Ara els metges que en el seu dia es van mostrar fascinats pel seu comportament no descarten la possibilitat que hagi estat actuant durant tot aquest temps.

Quan va aparèixer, com si hagués sortit del no res, el passat dia set d'abril, l'individu va cridar l'atenció perquè es comunicava tan sols a través dels dibuixos que pintava i per tocar el piano.

Llavors, la seva interpretació sentida deLlac dels Cignes, del rus Tchaikovski, va commoure els experts i el conjunt de la societat britànica, que el van acollir.

Segons publica el diari Daily Mirror, l'home va guardar silenci fins divendres passat, quan una infermera va entrar a la seva habitació i li va dir: «Parlaràs avui amb nosaltres ?» i ell va contestar: «Sí, això crec».

«Ens vam quedar molt atònits. Havia estat amb nosaltres durant mesos i no havíem aconseguit cap progrés. Crèiem que es quedaria així per sempre», segons assenyalen fonts de l'Hospital The Little Brook, a Dartford (Kent).

L'estrany personatge va relatar als metges que havia nascut a Alemanya, on el seu pare tenia una granja, i que era homosexual.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris