algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Música per recordar i celebrar 100 anys

La gala del Foment de Turisme va dur fins a Bellver temes relacionats amb Mallorca


El Foment del Turisme va celebrar amb magnificència el seu centenari al Castell de Bellver el passat divendres a la nit, amb una gala en la qual actuaren destacats intèrprets musicals.

Un vídeo de les parts més turístiques de Mallorca va acompanyar els assistents durant la vetllada, que es va iniciar amb un sopar. Les actuacions, el moment més esperat de la nit, van començar amb el quartet mallorquí Els Valldemossa, que realitzaren una interpretació particular del 'Parado de Valldemossa', i després sorprengueren al públic amb el tema 'Na Catalina de Plaça'.

El mallorquí Jaume Sureda també va participar en aquesta recuperació de cançons a l'estil de Bonet de San Pedro. Marga Pocoví va demostrar la seva potent veu amb el tema 'Vuelo 502'. Juan Erasmo Mochi va dedicar unes paraules a Toni Obrador i va despertar les rialles dels presents en dirigir-se a Pedro J: «Ja t'han legalitzat la piscina», va dir, i posteriorment va afegir: «Jo també vull remullar el meu cul a la teva piscina».

El grup Phoenix va recordar el seu tema 'El turista 1.999.999', i Karina, amb la seva cançó 'Me lo dijo Pérez' va fer recordar a molts els vells temps i fins i tot va ironitzar en sortir del escenari, quan explicà que «aquesta vegada me'n vaig sense cantar 'El baúl de los recuerdos'». Helena Bianco i Los Mismos, amb el seu tema 'Puente a Mallorca', van ser dels més aplaudits pel públic. Les actuacions es van tancar amb Los Javaloyas, grup integrat per Luis Javaloya, Rafael Torres, Serafí Nebot, Antonio Coas i Antonio Felani, que cantaren dues de les seves cançons més conegudes, 'Bona nit' i 'Paradise of love'. La gala va finalitzar amb un vídeo de moments del Musical Mallorca. Aquest final no va agradar a alguns dels assistents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris