muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Música balear per les festes de Gràcia

Cinc grups de l'Arxipèlag varen formar part del VII Festival Illes en Concert que se celebrà a Barcelona

C.DOMÈNEC.Barcelona.
Estanis, Peter Colours, Casa Rusa, Kard's Piken i The Nash varen participar en el VII Festival Illes en Concert a Barcelona, el qual se celebra anualment durant les festes del barri de Gràcia. L'escenari escollit va ser la Plaça Joanic i no la Plaça del Sol d'anys precedents, ja que aquesta darrera permetia una menor assistència de gent.

L'organitzador del festival, Josep Lluís Benejam, va presentar els grups i va confessar que «s'està negociant perquè el festival també se celebri a València, ja que és la ciutat amb més concerts».

L'espectacle començà amb l'actuació del solista mallorquí Estanis, guanyador fa dos anys de la «Tabaiba de Oro» a la millor cançó melòdica del Festival de Tenerife. Recentment ha publicat el seu primer treball discogràfic: «A solas». A continuació actuaren els eivissencs Peter Colours, amb sons dels anys 60 i 70 i evidents influències britàniques.

Seguidament, Casa Rusia va presentar temes del seu darrer treball, «La casa en sí», molt guitarrer. Els manacorins Kard's Piken oferiren el seu repertori de pop-rock en català. Finalment, The Nash va tancar la festa musical amb temes interpretats pel seu líder, John Tirado, cantant, guitarrista i compositor. Aquest artista és un dels trets més distintius del grup, ja que aporta un so molt americà.

El Festival Illes en Concert, subvencionat pel Govern, l'Ajuntament de Barcelona, Sol Melià i Air Berlin, pretén servir de plataforma als nous conjunts de música perquè tinguin l'oportunitat d'accedir a nous mercats, més enllà de l'Arxipèlag. Les bandes participants foren triades a través d'una convocatòria pública realitzada amb un comitè de selecció, el qual escoltà les seves maquetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris