nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

La Verge del Remei atreu les multituds

La imatge del Molinar va solcar la badia de Palma en la tradicional processó maritimoterrestre

SANDRA ENSENYAT. Palma.
La Confraria de Nostra Senyora del Remei va celebrar ahir vespre la seva tradicional processó maritimoterrestre a la barriada del Molinar.

La Verge va sortir puntualment de l'església de Nostra Senyora del Remei a les 20.00 hores cap al Club Nàutic del Portitxol.

Els primers encarregats de dur la imatge van ser diferents personalitats polítiques com la batlessa de Palma, Catalina Cirer; el regidor d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos; la regidora de Medi Ambient, Catalina Terrasa, i Marina Sans, regidora de Sanitat i Consum, a més dels membres de la Confraria de Nostra Senyora del Remei. La Verge va partir a peu des de l'església i va recórrer tot el passeig a la vora de la mar fins al Club Nàutic del Portitxol.

Molts veïns van sortir al carrer per acompanyar la Verge durant tot el recorregut.

Salve marinera
La banda encarregada d'entonar la «salve marinera» va ser la de la Confraria de Nostra Senyora de l'Esperança. Van començar a tocar la peça a l'arribada de la imatge al club nàutic i es va perllongar fins que els portadors la van col·locar en el tradicional llaüt mallorquí.

Al costat de la Verge es van embarcar Catalina Cirer i alguns membres de la confraria. La travessia marítima va arribar fins a l'edifici de Gesa, on va fer mitja volta per tornar al club del Molinar de Llevant.

Nombroses embarcacions dels veïns del Molinar van acompanyar la Verge en la seva trajectòria.

El president de la confraria, Miguel Castro, va ser l'encarregat, durant el trajecte, d'organitzar tots els canvis dels portadors. A l'entrada de la Verge al club, com a final de festes hi va haver un espectacle de llums per cortesia del club marítim Molinar de Levante.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris