algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Paz Figares inaugura a Ses Tanques de Sóller la seva escultura «Narciso»

Donya Pilar de Borbó i Fernando de Almansa apadrinaren l'acte

Dissabte a vespre, la famosa escultora Paz Figares mostrà per primera vegada la seva obra Narciso, que quedà instal·lada a la finca Ses Tanques de Sóller. Apadrinaren l'acte Pilar de Borbó i l'excap de la Casa Reial, Fernando de Almansa, vescomte d'Almansa i Gran d'Espanya.

Els convidats de l'artista foren rebuts per la mateixa escultora i per Pere A. Serra, propietari de Ses Tanques i president del Grup Serra. Entre els assistents, s'hi pogué veure Graciliano Barreiros i Maite Spínola; Íñigo Cotoner, marquès de Modéjar, i la seva esposa; la baronessa del Prado; Miguel Corsini i María Cotoner, comtes de la Gomera; l'artista Mamen Spínola; el periodista Luis del Olmo i la seva esposa; els senyors d'Àlvarez; els senyors de Cisneros; Cristina Alcocer i el batle de Sóller, Carlos Simarro, entre molts d' altres.

Donya Pilar va ser l'encarregada de descobrir l'escultura, enmig de grans aplaudiments. Paz Figares agraí l'assistència de tots els presents, sobretot la de la duquessa de Badajoz.

Narciso és una escultura de bronze que representa el conegut personatge mitològic en el moment en què contempla la seva bellesa reflectida a l'aigua.

L'artista
En els seus treballs, Paz Figares experimenta amb els materials i amb les formes, mantenint sempre una especial predilecció pel bronze i pel moviment. La seva intenció és que les peces resultants transmetin un missatge intrínsec que l'espectador ha de desxifrar, i que els seus personatges expressin vida per si mateixos.

Les creacions de Paz Figares tenen en compte el moviment generat per la figura perquè fa més lleugera l'obra i perquè és part del ésser humà. El bronze sempre hi és present. L'artista ha exposat en galeries de tot el món -Londres, Miami, Madrid o Nova York- i ha rebut nombrosos premis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris