algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

El segell discogràfic de Brian Eno llança al mercat internacional el primer disc dels illencs Vacabou

All Saints Records traurà el treball el mes vinent amb una campanya que inclou concerts a l'estranger

J.N./EP.Palma.
El disc de debut del grup mallorquí Vacabou, originalment editat per Primeros Pasitos el novembre de 2003, serà llançat el pròxim 9 de setembre per la discogràfica londinenca All Saints Records, que el distribuirà a nivell mundial.

Així ho anunciaren a Palma els dos components del grup, la vocalista Pascale Saravelli i el compositor i guitarra elèctrica i acústica Joan Feliu, els qui van destacar que només el fet que el seu disc «surti al mercat britànic ja és un somni que es converteix en realitat».

Els integrants de la banda assenyalaren que es faran un total de 1.000 còpies per promocionar el disc, a més d'entrevistes per ràdios al Regne Unit i algun concert. També afegiren que el CD que es llançarà a l'estranger inclourà els mateixos temes, encara que canviarà de format. Així, explicaren que en lloc de presentar-se en una petita caixa de cartó, sortirà al mercat britànic en una caixa de plàstic amb un petit llibre per no ocupar gaire espai a les botigues.

All Saints Records distribuirà el disc a nivell mundial gràcies als seus acords amb discogràfiques de la importància d'Hannibal (segell de Joe Boyd i bressol del folk anglès, a més d'editora de la discografia completa de Nick Drake) i l'americana Rykodisc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris