algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Dotze hores de rialles a la primera Marató d'Humor de les Illes Balears

L'esdeveniment ha acollit tretze participants de tots els estils

MARIANA DÍAZ.Palma.
En un moment en el qual els temps no són molt bons per a la lírica, tal com cantaven Golpes Bajos a la dècada dels anys vuitanta, l'humor és la «millor via» d'escapament. Això és el que diu el gran humorista Marcelo Fon Livi, qui exercirà com a mestre de cerimònies de la I Marató d'Humor de Mallorca. Aquest esdeveniment té lloc avui i demà al Cafè Aire, situat al carrer Valldargent 29, de Palma.

El repte dels seus organitzadors és aconseguir que els humoristes i participants aguantin com puguin i en el millor estat possible les sis hores de rialles programades per a cada un dels dos vespres, a partir de les 21.00 hores. En ells hi seran presents monologuistes, mags que han incorporat l'humor als seus números, clowns, pallassos i contadors d'acudits.

Aquestes són algunes de les modalitats que donaran forma a un espectacle gratuït que neix amb la intenció de consolidar-se com «una nova i diferent oferta que agrupi tota la gent que treballa a l'illa al camp de l'humor». Això és el que explica Fon Livi, un argentí establert fa dos anys a Mallorca, de la qual assegura: «M'havien dit que el públic d'aquesta illa era molt difícil, però jo, de moment, mai no he tingut problemes per fer-lo riure».

Els humoristes que han respost a la crida del Cafè Aire, i que actuen de manera desinteressada, són: Guille Corti, Àlvaro «el Halcón», Mag Guillermo, Joan Pizà, Oliver Romero, Jaime Sastre, Cuqui Mendoza, Àngel Colomer, Carlos Martínez, Rafeek Albertoni i André Cretian.

Però l'espectacle «s'ha muntat amb un caràcter obert, fet pel qual, si apareix algun humorista que es vulgui apuntar, podrà fer-ho», comenta Fon Livi, el qual Jesús Sigueros, un dels amos del Cafè Aire, ha posat al capdavant de la marató. En aquesta, a més d'exercir de mestre de cerimònies, interpretarà els seus propis números.

La recaptació de la caixa del bar anirà destinada a l'ONG Tucuma Novo. L'èxit d'aquesta peculiar marató humorística dependrà, en gran part, «del públic», va comentar l'artista sud-americà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris