algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Haakon i Kyril, els prínceps de les ones

L'hereu noruec i el marit de Rosario Nadal practicaren kite-surf en aigües mallorquines amb els fills


Els prínceps de Noruega, Haakon i Mette Maritt, ja són a Mallorca. Arribaren despús-ahir horabaixa, després de finalitzar la Copa del Rei de vela. També són a Mallorca Kyril de Bulgària i Rosario Nadal, que tenen allotjats a la seva casa de Porreres els prínceps noruecs i els seus fills.

Haakon i Kyril varen aprofitar l'horabaixa d'ahir per anar fins a la platja de Can Pastilla, on varen practicar kite-surf, és a dir, feren surf estirats per un estel. Les seves dones es varen quedar a casa, mentre l'hereu noruec i el príncep de Preslav varen anar a la platja amb alguns dels seus fills.

En aquesta ocasió qui va donar la lliçó magistral va ser Kyril, que li va ensenyar a navegar. Els dos, com a dos turistes més, passaren l'horabaixa amb els seus fills vigilats des de la distància pels escortes, noruecs i espanyols.

Els dos prínceps varen arribar a la platja carregant les taules, les veles i els arnessos i controlant els menuts sense ajuda de mainaderes, procurant cridar poc l'atenció. Després de la nedada va arribar l'hora del kite-surf. I si bé Kyril es va mostrar expert mestre, Haakon va ser un bon deixeble i ben aviat va aconseguir el control de la situació i de la vela. Devers les sis de l'horabaixa partiren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris