nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Ramon Canet mostra a Eivissa el seu art mediterrani i universal

El Museu d'Art Contemporani acollí divendres la inauguració

J. HERRANZ. Eivissa.
«Només vull expressar un desig, que venguin amb calma a gaudir d'un treball que mereix la pena ser admirat». Amb aquestes breus paraules, Guillem Frontera, comissari de l'exposició de Ramon Canet -tasca que comparteix amb Cristina Ros-, va donar per inaugurada el passat divendres al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) una gran exposició sobre l'última dècada creativa del reconegut pintor mallorquí.

La mostra romandrà oberta al públic fins al proper trenta-un d'agost i serà la primera inauguració d'un periple que durà l'artista i les seves peces a diferents espais de Menorca, Alacant, Múrcia, Barcelona, Madrid i Palma. A causa d'una durada més llarga de la prevista de la cerimònia de lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat d'Eivissa, la inauguració oficial de la mostra es va retardar notablement.

Però la música de l'Eivissa Jazz Quartet, el cava, els bunyols i les ametlles van fer més amable l'espera als convidats que van assistir a l'acte. Entre ells, personatges de la vida social, com Massiel o el periodista Josep Sandoval. També hi va assistir Vicente Sala, president de la Caixa d'Estalvis de la Mediterrània (CAM), entitat col·laboradora d'aquesta iniciativa cultural.

Quant a representants de la vida pública, van assistir diversos consellers del Govern; el president del Consell pitiús, Pere Palau, acompanyat per part del seu equip de govern; l'adjunta al Defensor del Poble, María Luisa Cava de Llano, i diversos regidors de l'Ajuntament d'Eivissa. Com els altres assistents, van recórrer els dos pisos de l'edifici de Dalt Vila, un marc esplèndid per a l'obra de Canet.

Ramon Canet també va estar acompanyat en aquesta ocasió tan especial per un notable grup de familiars i amics vinguts de Palma expressament per a aquesta inauguració. Entre ells hi havia Francesc Verdú, els advocats Joan Nadal i Pep Nadal, els artistes Joan Costa, Pep Sirvent i Maria Carbonero; Paula Serra, directora general d'audiovisuals del Grup Serra; i Pere Comas, director del diari Ultima Hora. No van faltar a la trobada artística amb el MACE en el dia gran de les Festes de la Terra artistes de l'Illa, admiradors del treball del pintor mallorquí, com els artistes Tur Costa, José Manuel Ciria i Fernando Pagola; l'arquitecte Ignacio Vicens; l'advocat José María Mohedano o l'empresari Alberto Cortina, entre molts d'altres assistents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris