nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

L'alemany Peter Schwalm du la seva música ambient a Es Baluard

El compositor presentarà el seu treball més recent, «Musikain»


El músic alemany Peter Schwalm presentarà avui vespre a les 22.00 hores el seu nou disc Musikain dins les activitats de «Lluna d'Es Baluard 05» preparades pel Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma per aquest estiu.

Després de rebre la col·laboració del prestigios Brian Eno en el seu anterior trebalDrawn from life, editat per Virgin Records, Schwalm du per primera vegada a l'escena el seu nou treball.

Establert actualment a Barcelona el treball del músic ha rebut de nou el suport del qui fos membre dels Roxy Music i precursor de la música ambient. Musikain serà editat pel segell «Nuevos Medios» especialitzat en nou flamenc i jazz i la seva sortida al mercat està prevista per al proper mes de febrer de 2006.

La música contemporània que proposa Peter Schwalm serà defensada a l'escenari per un grup de músics que l'acompanyaran: Tim Harris, baix; Leo Abrahams, guitarra; Nell Catchpole, violí; Manuel Martínez del Fresno, violoncell; Roger Blavia, bateria i les arts visuals de Holger Theunert. La seva interpretació acompanyarà la veu tractada, protagonista principal de la música de Schwalm.

El mateix Schwalm definí ahir el seu so com una combinació «de música instrumental i la paraula parlada, a mig camí de l'abstracció i l'expressió més personal i en la qual la vertadera importància recau en el que es conta, un seguit de petites històries que provoquen les imatges mentals per a la construcció de curtmetratges imaginats».

El seu procés de treball «parteix de l'electrònica construint la base sobre la qual els instruments convencionals hi posen la seva part. Al darrer festival Sonar de Barcelona em vaig adonar que la música electrònica actual tendeix a l'organicisme, el que jo fa anys que faig».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris