algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Una mostra de prínceos sense prínceps

L'exposició , ubicada al Born, mostra les imatges dels fotògrafs de premsa durant la visita oficial del mes de maig

80772

Les principals autoritats que anaren a l'acte: Rosa Puig, Ramon Socias, Maria Àntònia Munar, Catalina Cirer i Catalina Terrassa.

M.A.C.

XISCO DÍAZ.Palma.
Ahir fou inaugurada al passeig del Born l'exposició fotogràfica que ensenya diferents aspectes de la visita recent de Felip i Letícia a les Balears. A l'acte no hi assistí cap representant de la família reial espanyola -els prínceps són de vacances a Astúries- ni tampoc el cap del Govern, Jaume Matas, institució que patrocina la mostra. La presidència de la celebració va recaure en la consellera Rosa Puig. La col·lecció de 59 imatges ha estat realitzada pels fotògrafs dels mitjans de comunicació balears.

A la inauguració hi assistiren, entre d'altres, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el delegat del Govern, Ramon Socias; la batlessa de Palma, Catalina Cirer, i alguns regidors, com Rodrigo de Santos, Rogelio Araujo i Catalina Terrassa.

Entre els fotògrafs participants es troben Teresa Ayuga i Miquel Àngel Cañellas de Diari de Balears i Jaume Morey i Joan Torres, per part d'Ultima Hora.

En el seu discurs, Rosa Puig qualificà la visita dels prínceps d'un «esdeveniment polític i social molt important». La consellera afirmà de Felip i Letízia que són «dos joves del seu temps». La mostra, que inclou 22 imatges de gran format, es podrà visitar cada dia fins el 24 d'agost. Després s'instal·larà a les localitats visitades pels prínceps.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris