algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Trailer du a Ses Voltes el senzill «Southwest» enregistrat a Londres

El grup ha ampliat la seva formació abraçant noves sonoritats

J.C. Palma.
Trailer presentarà el seu nou senzill, Southwest, avui a les 21.30 hores al Bar Ses Voltes de Palma. El grup, que s'ha prodigat darrerament als escenaris de Mallorca en format duet durà a l'escenari a les seves noves incorporacions, que han dut a la formació fins al d'una banda completa de cinc membres.

El grup es compon actualment per Curro Viera, bateria; Victor Dorado, baix; David Delgado, guitarra solista; Pep Toni Ferrer, guitarra i veu; i Floren Guillén, teclats i veu.

«Southwest és el sud de l'oest que tots coneixem de les pel·lícules. Ens fixam en aquells personatges que viuen a Sud-amèrica. El títol fa referència a les dues cançons que enregistrarem a Londres, als Limehouse Studios amb Jordi Herrera de Satellites com a tècnic i assessor», explica Pep Toni Ferrer, cantant i guitarrista de Trailer. Així, Sertao tracta dels bandolers del desert de Bahia, al Brasil, i Gauchen Knights, dels genets de la Pampa argentina. Floren Guillen, teclista i veu femenina de la formació explicà: «Són com els cowboys, d'ascendència francesa i italiana, amb un posat cavallaresc i heroic».

«Les sessions a Londres van anar molt bé. A l'estudi, Jordi Herrera ens aportà la seva veu en uns coros i alguna guitarra a més d'aportar el seu saber en la recerca dels sons més adequats», explicà Floren.

«El resultat és una mescla del rock que es respira a l'estudi, propietat del productor dels Strokes, Gordon Raphael, i les bases electròniques, piano i guitarres, que resulta una mescla molt curiosa i eclèctica que qui vulgui podrà escoltar adquirint el single als nostres concerts», apuntà Pep Toni.

David Delgado explicà que Trailer ha prescindit temporalment de les bases electròniques en la seva proposta a banda sencera. «Canviam el so electrònic per un molt més orgànic». Ferrer comentà que amb la inclusió de nous membres s'han «adaptat les idees que ja teníem i les hem combinades amb les noves, a un nivell rítmic proper del jazz i el pop, i a nivell melòdic, fent forta la influència de la bossa nova».

La intenció dels músics és «projectar el so des del nucli cap a direccions que no coneixem del tot bé i que sovint ens sorprenen», apunta David. «Els tres nous membres provenim de sons molt dispars», explica Curro Viera. «Del Jazz, del post rock i amb el nostre baixista, Victor, el so potent i sòlid». Així, entre les noves influències que impregnen la música de Trailer es troben Miles Davis, Hurmold, Vincent Gallo, Papa M, SpaceWays Inc. o Cinematic Orchestra. Per a transmetre fidelment la interacció i l'equilibri musical aconseguit pels músics, Trailer planifica ja l'enregistrament d'un disc «en directe i a l'antiga».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris