muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

L'Estat lidera la UE en nombre d'operacions de cirurgia estètica

Augment de pit i liposuccions són les intervencions més demanades

Espanya, amb 350.000 intervencions anuals, és el país de la Unió Europea en el qual es realitzen més operacions de cirurgia estètica, de les quals l'augment de mama i la liposucció són les més demanades.

Aquestes dades foren difoses ahir durant la presentació del XIII Congrés de la Societat Espanyola de Làser Medicoquirúrgic, que s'inaugurarà avui horabaixa a Sevilla i es perllongarà fins al pròxim 1 de maig, i en el qual participaran uns dos-cents especialistes.

Els últims tractaments del làser, tècnica que s'utilitza en totes les especialitats mèdiques, serà un dels temes que aboradarà aquest congrés, com també els problemes d'intrusisme que sofreix el sector, especialment en la depilació per làser.

En conferència de premsa, el president del congrés, José Márquez-Serres, va destacar la necessitat de conscienciar la població sobre els riscs que comporta la decisió de sotmetre's a tractaments amb làser en centres mèdics no autoritzats, i va expressar la seva preocupació per l'ús d'aquesta tècnica en perruqueries, gimnasos o gabinets d'estètica.

En aquest sentit, Márquez-Serres va destacar que són nombrosos els pacients que acudeixen a les clíniques homologades per tractar-se les cremades sofertes o taques a la pell per haver-se sotmès a aquests tractaments en centres no autoritzats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris