algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El violinista Nicolás Chumachenco dirigeix avui la Camerata Sa Nostra

El centre vol rellançar la formació de corda amb més activitats

J.N.Palma.
El violinista Nicolás Chumachenco dirigeix avui la Camerata Sa Nostra. Serà al centre de cultura de l'esmentada entitat a les 20.00 hores. Chumachenco és un dels solistes europeus de major prestigi i des de 1990 és director de l'orquestra de cambra Reina Sofia.

El concert comença amb dos clàssics vienesos, Mozart i Haydn dels quals s'interpretarà Petita serenata nocturna k.525 i eConcert en Do major per a violí i cordes, respectivament. La segona part se centra en sengles serenates del romanticisme àngles i bohemi compostes per Elgar i de Janacek.

La serenata del compositor txec serà la primera vegada que la Camerata la interpreti. És una obra poc coneguda, de molta qualitat i «molt romàntica». Aquest concert és el primer d'un cicle de tres que es repetirà a Menorca al Teatre des Born de Maó i el Principal de Ciutadella. S'emmarca dins de l'objectiu de Sa Nostra d'ampliar les col·laboracions de la Camerata amb altres professionals de la música, com també amb joves talents. Tant la directora del centre cultural, Francisca Niell, com el gerent de la Camerata, Pere Estelrich, explicaren la pretensió de rellançar la formació de corda, única que s'ha mantingut estable des de fa dotze anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris