nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Música i teatre per omplir el Teatre del Mar els Dimarts de primavera

La sala du Salvador Oliva, Neo Rural, Diane Denoir i Calaix de Sastre

MARINA COZAR.Palma.
La Fundació Teatre del Mar obre la seva temporada de Dimarts de primavera amb dues obres teatrals i dos musicals. Avui el teatre acull al seu escenari l'espectacle Una nit vaig somiar que mon pare era Déu, de Salvador Oliva, una adaptació del resum de més de quatre mil novel·les que va escriure Paul Auster, on es veuen reflectides històries d'americans viscudes per ells mateixos per després contar-les en un programa de ràdio.

Els temes que aquest director i intèrpret mostra a la seva actuació tracten del racisme, l'amor, l'amistat, la religió, la mort i la guerra entre d'altres.

La segona obra de teatre es representarà, el pròxim dimarts, dia 3. L'espectacle de la companyia Neo-RuraLa vida difíci és un recull de texts de diversos autors (Alphons Allais, Slawomir Mrözek i poemes de Jaques Prevert), adaptats per la companyia per dur-los a escena.

Els texts es van intercalant amb els poemes musicats, com també amb diverses tècniques de circ (equilibris, tècniques de clown, etc.) en forma de cabaret literari. L'espectacle comptarà amb música en directe a càrrec del músic d'Antònia Font, Jaume Manresa. El primer concert musical de Bossa-Nova de la cantant Diane Denoir i de la banda de Daniel Lagarde del dia 10 de maig, ofereix «20 temes que mesclen els instruments harmònics que varen suposar un canvi internacional als anys seixanta». La composició del grup De Calaix, amb el seu espectacle Calaix de sastre, integrat per Lurdes Rimalló, Mireia Mena o Gemma Pla, tres veus de l'Alt Ampordà, actuaran dimarts dia 17.

Les veus són la base d'aquest grup que està companyat per instruments rítmics de percussió (ximbomba, castanyetes), i que té un repertori tan variat com les cançons tradicional d'arreu del Països Catalans, acompanyats de fragments de la cultura que ens envolta: llegendes, refranys, poesies i dites populars.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris