nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Jack l'Esbudellador podria ser un cirurgià amic de la reina Victòria

Així ho afirma un dels seus descendents, Tony Williams, en un llibre

El més cèlebre assassí de dones britànic, Jack l'Esbudellador, va poder ser un famós cirurgià anomenat Sir John Williams, amic de la reina Victòria i tocòleg de la seva filla, la princesa Beatriu.

Això és el que afirma un dels seus descendents, Tony Williams, en un llibre titulat L'oncle Jack, segons el qual l'arma amb la qual el sàdic misogin va assassinar i després va extreure les vísceres de cinc prostitutes londinenques el 1888 és un bisturí que va pertànyer al cirurgià i es guarda a la Biblioteca Nacional de Gal·les.

Sir John Wiliams va fundar la biblioteca a començaments del segle XX i li va donar la seva col·lecció de 25.000 llibres a més d'altres objectes personals, inclòs un diari, als quals de moment el públic no tindrà accés.

L'autor del llibre proposa sotmetre el bisturí a les modernes tècniques de DNA per veure si és possible determinar de manera definitiva una relació amb algunes de les prostitutes assassinades.

El misteri entorn de la identitat de Jack l'Esbudellador s'ha convertit en una indústria milionària, i així han aparegut fins ara més d'una vintena de sospitosos encara que no s'hagi provat fins ara res.

Entre els sospitosos figuren el príncep Albert Víctor, nét de la reina Victòria, el pintor Walter Sickert, i un comerciant de Liverpool anomenat James Maybrick, però és la primera vegada que s'esmenta el famós cirurgià en aquest context.

Jack l'Esbudellador assassinava les seves víctimes amb precisió quirúrgica abans d'extreure'ls els seus òrgans interns, per la qual cosa molts han suposat que havia de tenir grans coneixements de medicina.

Tony Williams diu haver examinat curosament el diari del seu avantpassat i descobert que s'havien arrencat algunes de les pàgines corresponents a l'any 1888, quan van ocórrer els crims que van commoure Londres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris