algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Bella música de clarinets a Capdepera

El cinquè encontre de sonadors de l'instrument va aconseguir molta de participació i qualitat

«Divertir-se i compartir les experiències i els coneixements entre clarinetistes de totes les Illes». Aquest va ser l'objectiu principal de la cinquena trobada de clarinets celebrada el cap de setmana passat a Capdepera.

Es tracta d'un acte que va començar fa cinc anys de manera gairebé espontània com a reunió entre amics. A poc a poc, i amb la incorporació de Tomàs Picornell a l'organització de l'esdeveniment fa dos anys, la trobada de clarinets ha assolit un caràcter més solemne i ja hi acudeixen alumnes de tots els racons de les Illes.

Des de divendres dia 22 i fins a la cerimònia de clausura, que tingué lloc ahir en el pavelló poliesportiu de Capdepera, un total de vuitanta alumnes procedents de les escoles de música de Calvià, Porreres, Santa Margalida, Santanyí, Montuïri, Felanitx, Campos, Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç i Eivissa, com també del Conservatori Professional de Música i Dansa de Palma, van participar en les diferents activitats musicals programades.

La cinquena convocatòria d'aquesta reunió de clarinetistes de les Illes Balears ha estat un rotund èxit. L'organitzador, Tomàs Picornell, es va felicitar per la gran acollida: «Hi ha hagut molt bona resposta. Any rere any la trobada s'està consolidant com un dels actes musicals més importants de la temporada».

Una gran diversitat de models de clarinets, canyes i broquets van poder veure's durant tres dies a Capdepera. En el decurs de la trobada es va formar el Gran Cor de Clarinets, que va dirigir el mateix Tomàs Picornell durant la gala de clausura.

D'aquesta manera les activitats que s'han desenvolupat aquests dies, sempre relacionades amb el món del clarinet, han estat d'allò més divers i divertit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris