algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El Govern lliura llibres entre els escolars balears

L'Executiu repartirà 50.000 lots als centres de primària i secundària

P.G.Palma.
El Govern de les Illes s'afegí ahir a la festa del llibre amb un acte simbòlic en el qual el president Jaume Matas lliurà un lot de contes, rondalles, llegendes i exemplars d'El Quijote a 77 escolars de primària i secundària, procedents d'onze centres educatius de Mallorca, Menorca i Eivissa. Aquests alumnes foren els primers en rebre l'obsequi que la Conselleria d'Educació i Cultura farà arribar a un total de 50.000 estudiants balears.

La iniciativa, que es va dur a terme a la capella del Consolat de la Mar, fou aprofitada pel conseller de Cultura, Francesc Fiol, per convidar els escolars a participar a la festa, que té l'objectiu de fomentar «l'hàbit de lectura, únic camí del coneixment i la llibertat», assegurà Fiol, que es mostrà «orgullós» de poder lliurar lots que inclouen rondalles amb el vocabulari propi de les distintes illes.

Matas, per la seva part, es dirigí als al·lots per convencer-los que «un llibre és una caixa de sorpreses», que els pot «formar com a persones» si fan l'«esforç» de llegir-ho. El president els convidà a fer-ho i els garantí que «un llibre dóna moltes de satisfaccions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris