nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Sebastià Bennasar omple l'Illa de LLibres amb 'Cartes que no lliguen'

La presentació de la novel·la aixecà expectació

J.NICOLAU.Palma.
La lectura d'uns versos de Pessoa a càrrec d'Anna Cortils acompanyats pel so de la guitarra de Pep Gomis emulant els fados portuguesos inicià a l'Illa de Llibres de la Misericòrdia la presentació de la segona novel·la de Sebastià Bennasar, Cartes que no lliguen. Una obra a través de la qual retrata les enveges i corrupcions de la societat literària mallorquina a partir d'onze assassinats de personalitats destacades de l'àmbit.

L'acte, molt concorregut, comptà amb els parlaments de Josep Maria Aguiló i Josep Francesc Alomar. Aquest darrer se centrà en la novel·la posant en relleu alguns dels trets més significatius i considerant que l'autor «domina bé els morts i la manera de matar-los», encara que per a ell «n'hi ha alguns que haurien de ser morts i no ho són». Alomar recomanà la lectura en afirmar que va «gaudir llegint i que haver de riure amb els assassinats».

Per la seva banda, Aguiló, gran amic de Bennasar, traçà un divertit perfil de l'autor, destacant aspectes com ara la seva afició al cinema, que es veu reflectida al volum, com també la seva feina com a periodista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris