nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

El món de les arts escèniques de Mallorca celebrà la seva primera gran nit de festa

El CIM explicà els seus nous projectes en la matèria


El Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca va ser ahir a la nit l'escenari de la I Gala de les Arts Escèniques de Mallorca, un esdeveniment organitzat pel Consell per presentar a tot el món teatral els seus dos darrers projectes: la renovació del Circuit d'Arts Escèniques i l'increment del pressupost destinat a ajuts a produccions, que s'ha triplicat respecte a 2004.

L'acte es va caracteritzar per la senzillesa i, sobretot, per la nombrosa presència de tots els segments del món teatral. Més de 100 programadors, directors, autors, escenògrafs, productors, ballarins, actors i actrius van acudir fins a Son Reus per conèixer de primera ma la nova política del CIM, donant suport amb la seva assistència a les seves iniciatives i demostrant que fan costat als canvis efectuats des del departament de Cultura del Consell de Mallorca.

El nomenament de Catalina Valls com a padrina de l'acabat de remodelar Circuit es va convertir en el moment més emotiu de la nit. La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, es va encarregar de lliurar una placa a la veterana actriu, un instant que va ser molt aplaudit pels presents. «No hi ha actors de primera o de segona fila, ni joves ni majors. Només existeixen persones que estimen i senten com seu el teatre», va dir Valls.

Un audiovisual i la musica en viu del grups Lluci Villalonga i la formació Ca-I-Cua Jazz van amenitzar la festa que es va perllongar posteriorment al vestíbul del Parc de les Tecnologies amb un refrigeri per a tots per arrodonir l'acte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris