algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

IB3 emetrà a partir del mes de setembre «Vallterra», un serial sobre l'alta societat de Mallorca

La telenovel·la serà protagonitzada per Simó Andreu

M.GONZÀLEZ. Palma.
IB3 emetrà a partir del pròxim setembre la sèrie de ficció Vallterra, que, protagonitzada per l'actor mallorquí Simó Andreu, explorarà els conflictes personals dels membres d'una antiga família de l'alta societat mallorquina, els Rovira, i d'aquells que els envolten a la possessió de Vallterra.

La directora general de l'ens públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, María Umbert; el director d'Antena, Arturo Orrico, i els representants de les productores que participen en el projecte, Paula Serra, directora d'Audiovisuals del Grup Serra, i Carlos Arias, van participar ahir en la presentació d'aquest projecte.

Vallterra serà una telesèrie dramàtica que es compondrà de 260 capítols de 25 minuts de durada, que seran emesos de dilluns a dijous en horari de sobretaula, devers les 15.00 hores.

La sèrie serà una història contemporània i encara que serà de ficció, es basarà en la realitat cultural de Mallorca. Un total de 21 actors, entre els quals hi haurà Simó Andreu en el paper de Bartomeu Rovira, participaran en aquest projecte «cent per cent mallorquí, que es rodarà a partir de maig en el català de les Illes», va declarar Umbert, que va ressaltar la importància que una televisió nova «comenci amb una sèrie de ficció local», afirmà.

Tant Orrico com els productors van coincidir en assenyalar la importància que una televisió novella aposti des del principi per un producte de ficció d'elaboració pròpia. L'acció succeeix a la possessió de Vallterra, que en realitat és Son Berga, ubicada prop d'Establiments, propietat de Bartomeu Rovira, a l'herència del qual aspiren tots. Vallterra juga amb l'amor, el sexe, la lleialtat i la traïció, les voluntats pròpies i els desigs aliens.

La possessió és l'origen dels problemes perquè, encara que està ambientada en l'actualitat, recupera una peculiaritat del dret civil vigent fa un temps: la institució de l'hereu, ja que Bartomeu Rovira, gran defensor de les tradicions, estableix al seu testament que només un dels fills podrà heretar. El fet condiciona aspiracions i ambicions i afavoreix la intriga. Els productors d'aquesta sèrie són Bocaboca Produccions, el Grup Serra i Mitja Tekton. Els productors executius són Paula Serra, Carlos Arias i Mónica Riudrejo. La direcció i realització és a càrrec d'Humberto Miró i Eva Norverto.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris