muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Inca aposta pels tallers d'escriptura per celebrar la Festa del Llibre

L'Ajuntament presenta un programa dirigit especialment als joves


Inca ofereix des d'avui un variat programa d'actes per celebrar la Festa del Llibre. Els actes es dirigeixen principalment als joves, que fins al proper divendres podran participar en una sèrie d'activitats per aprofundir en l'afició per la lectura i l'escriptura.

El claustre de Sant Domingo acollirà avui el concurs del Premi Ciutat d'Inca de redacció i glosat, per a joves escolars del municipi, a més d'una de les principals novetats de la Festa del Llibre d'enguany, el taller d'escriptura «Posa-ho per escrit», dirigit a joves de 16 anys i que estarà coordinat per l'escriptor Víctor Gayà. Aquest taller es repetirà el proper dijous i s'espera que sigui una de les activitats que compti amb més participació en tota la setmana.

El regidor de Cultura i Educació d'Inca, Bartomeu Martínez, explicà ahir que la resta del programa atén a allò habitual en la Festa del Llibre, presentacions de llibres i treballs commemoratius, amb especial atenció enguany al CD-Rom musical «Cervantes avui», de Joan Manel Escobedo, amb motiu del 400 aniversari d'El Quixot, i la biografia de Rafel Bordoy sobre Joan Baptista de la Salle, coincidint amb el centenari de l'arribada dels sallistes a Mallorca.

Divendres serà el dia amb una programació més completa, i es farà la tradicional exposició i venda de llibres a la plaça de l'Ajuntament, on també hi haurà actuacions i animació infantil.

A més, a l'horabaixa, hi haurà en el Casal de Cultura una audició literària en la qual es combinarà la música rock i la literatura infantil. Durant tota la jornada els escolars del municipi podran realitzar visites guiades a la biblioteca municipal i el vespre es lliuraran els premis dels certàmens literaris convocats amb motiu de la Festa del Llibre.

Bartomeu Martínez explicà que l'Ajuntament també prepara per aquests dies una exposició al claustre de Sant Domingo de «curiositats històriques i cites bibliogràfiques referents a Inca que sorprendran els aficionats a la lectura».

Els representants municipals encapçalats pel batle Pere Rotger i el tinent de batle Rafel Torres, agraïren especialment ahir en la presentació del programa la col·laboració que reben per organitzar els diferents actes de les entitats financeres Cajamadrid, La Caixa i Bancaja, a més del suport del Centre de Professorat d'Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris