bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Un jove obrer de Palma guanya 1,5 milions d'euros a la Bonoloto

El bitllet guanyador del sorteig de Bonoloto celebrat divendres, 15 d'abril, premiat amb 1.532.164 euros (254.930.639 de les antigues pessetes), va ser segellat a l'estanc Can Homar del carrer del Sindicat, 25 de Palma. El guanyador, un jove resident a Mallorca, de 24 anys d'edat, de professió picapedrer, va invertir tres euros en una aposta simple, realitzada de forma automàtica a l'esmentat establiment a última hora de l'horabaixa de divendres.

L'agradable notícia va saltar a primera hora del matí d'ahir quan, a les 9.15 hores, els titulars del departament de loteria, Miquel i Gori, encara no havien tingut temps material d'aixecar la barrera del seu comerç. L'agraciat, visiblement emocionat, plorant i tremolant acompanyat per un grup d'amics amb tassons de cava i begudes diverses a les mans, es va dirigir en grup a l'estanc per comunicar l'extraordinària notícia.

Tant Miquel com Gori van acollir la notícia amb prudència ja que «aquestes coses succeeixen amb una certa freqüència i lògicament vam procurar comprovar la informació abans de donar-la per bona».

Efectivament, en només mitja hora, la notícia va ser confirmada pel delegat comercial de Loteries i Apostes de l'Estat a Balears. Així, el jove que la setmana passada treballava en una obra propera a l'estanc i la identitat del qual no vol desvelar, es va fer de dia amb una merescuda fortuna que segons els titulars de l'estanc «es mereix. Estam molt contents per ell».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris