algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

El Museu de Mallorca acosta el llegat musulmà als més petits

Demà comença el taller per als nins de 8 a 12 anys

El Museu de Mallorca acollirà els dissabtes pel matí, entre el 16 d'abril i el 4 de juny, el taller Entre Mayurca i Mallorca, que pretén donar a conèixer als nins la història de la presència musulmana a l'Illa (del 902 al 1229) i el seu llegat cultural.

Aquesta activitat, que s'emmarca dins el programa «Viu la Cultura», fou presentada ahir per la directora general de Cultura del Govern balear, Catalina Sureda, i la directora del Museu de Mallorca, Joana Maria Palou.

Catalina Sureda assenyalà que el taller vol acostar als més joves la interacció entre les cultures musulmana i cristiana que forma part del llegat de Mallorca, «una situació del passat que es repeteix avui amb la interculturalitat que aporta l'arribada d'immigrants», assegurà.

El taller es realitzarà pensant en el Dia Internacional dels Museus, que tindrà lloc el 18 de maig sota el lema El museu, pont entre cultures. Aquesta activitat, pensada per a nins d'entre 8 i 12 anys, ha estat dissenyada per Margalida Bernat, responsable del gabinet pedagògic del Museu de Mallorca, que ha comptat amb la col·laboració de Paula Buades i Esperança Melis. Palou afirmà que els museus han de ser també centres educatius i que els tallers es realitzin en dissabte permet que els nins s'hi acostin fora de l'horari lectiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris