nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Així serà la pròxima visita dels prínceps d'Astúries a les Balears

Felip i Letícia començaran el 9 de maig un recorregut de cinc dies que els portarà a les 4 illes

JUAN MESTRE.Palma.
Els prínceps d'Astúries realitzaran a partir del 9 de maig una intensa visita de cinc dies a Balears, on mantindran reunions amb la societat civil, trobades amb empresaris, sindicats, associacions i visitaran els principals municipis de les Illes. El colofó d'aquesta visita consistirà en una gran recepció que els prínceps d'Astúries faran a sa Llonja de Palma dia 13.

La visita oficial de Felip i Letícia començarà el 9 de maig amb una recepció al Consolat de Mar. Allà, segons van confirmar des de la Casa del Rei, els prínceps seran rebuts pel president Matas i pels membres del Govern i està previst que Felip pronunciï un discurs. Posteriorment, la parella es traslladarà a l'Ajuntament de Palma, on seran rebuts per la batlessa, Catalina Cirer i, amb tota seguretat, saludaran els ciutadans des del balcó de Cort.

Després de la visita protocol·lària a l'Ajuntament, Felip i Letícia mantindran un encontre amb autoritats, sindicats i empresaris al centre de convencions del Melià Victoria, mentre que l'horabaixa visitaran el Parlament i el Consell de Mallorca. A la institució que presideix Munar, Felip i Letícia es reuniran amb tots els batles de Mallorca. La primera jornada acabarà amb un sopar a l'Escola d'Hoteleria.

La segona jornada de Felip i Letícia a l'Illa començarà amb una visita a Manacor, i continuarà amb una reunió a Inca amb empresaris i sindicats. També està previst que la parella visiti la cooperativa Esplec de sa Pobla, mentre que a migdia mantindran un encontre amb joves a Pollença abans de traslladar-se fins a Costa Nord. A Valldemossa seran rebuts per la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs. Felip i Letícia tornaran més tard a la Universitat i, posteriorment, visitaran la Fundació Miró.

L'agenda del dia 11 preveu una trobada de Felip i Letícia amb els comandaments militars i una visita al centre Prínceps d'Astúries «ASNIMO», abans de viatjar cap a Menorca. A l'illa veïna la parella només romandrà l'horabaixa i el vespre, temps que visitaran el Consell i la Catedral, entre d'altres encontres.

Dia 12, els prínceps es traslladaran a Eivissa. L'agenda dels prínceps també està copsada de visites institucionals a la major de les Pitiüses, abans de dirigir-se en helicòpter fins a Formentera, on seran rebuts pel seu batle al consistori.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris