algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Timothy Hutton participa al rodatge a Mallorca de la nova pel·lícula de Daniel Monzón

«El laberinto de Kovak» és un thriller d'acció

El mallorquí Daniel Monzón roda aquests dies a Mallorca les primeres preses de la seva propera pel·lícula, El laberinto de Kovak. Es tracta del film més internacional del realitzador mallorquí, no tan sols per rodar-se en anglès, sinó per la participació en el film de l'oscaritzat actor Timothy Hutton. Ahir aquest gran actor ja era a Mallorca per participar al rodatge.

El film és un thriller d'acció que mescla el misteri i la ciencia-ficció, però sense perdre la credibilitat. A més, Mallorca serà una de les peces fonamentals de la història. Entre les localitzacions previstes per Monzón hi ha Magaluf, l'Arenal o grans mansions i penya-segats de la zona nord, fins i tot les coves d'Artà. Les primeres preses es feren les nits d'ahir i despús-ahir a la carretera de Sóller, entre l'hipòdrom i el polígon de Son Castelló.

En elles participà l'actriu Lucía Jiménez, protagonista de la història. La primera nit s'enregistraren tan sols sis plans de la pel·lícula i foren necessàries fins a set hores de rodatge i l'ús de diversos vehicles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris