muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Nit de Jazz solidària per combatre els 'tsunamis' que arrasen el món

El Club de Mar acull demà l'acte promogut per Metges del Món

P.G.Palma.
La pobresa i la falta de salut, els conflictes armats, la sida, la mortalitat infantil i el tràfic de persones són emergències quotidianes, altres 'tsunamis', que necessiten la solidaritat dels ciutadans per poder continuar lluitant contra ells. Conscients d'aquesta realitat, i amb l'objectiu de sensibilitzar la població, Metges del Món ha organitzat una Nit de Jazz Solidària, que comptarà amb les actuacions musicals de Jay Kaye Band, Bilonda, Manfred Kullmann Trio i Gitanes.

La cita, que s'emmarca dins de la campanya solidària Els altres tsunamis -que desenvoluparà tot un seguit d'activitats durant el 2005- es celebrarà demà vespre, a partir de les 21.30 hores, al Club de Mar-Mar Salada. El preu de l'entrada, 10 euros que inclouen consumició, així com la recaptació de la tómbola que es durà a terme en el decurs de la nit, es destinarà íntegrament als projectes en els quals l'ONG fa feina al tercer i quart món.

Roselyne Fremolle i Francisco Nogareda, vocals de la junta autonòmica de Metges del Món-Illes Balears, i el coordinador de l'entitat a les Illes, Francisco Gimenénez, van incidir en el caràcter «sensibilitzador» d'aquest esdeveniment, que fixa la seva mirada als «altres tsunamis que arrasen el món i que causen milers de víctimes diàriament».

Els grups Jay Kaye Band, Manfred Kullmann Trio i Gitanes i la cantant Bilonda s'han adherit desinteressadament a la causa de Metges del Món. Amb un estil diferent cada un d'ells, els artistes auguraren un programa musical molt variat, en el qual també hi haurà improvisacions entre uns grups i els altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris