muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Adequar Son Pardo a la 'Feria de Abril' val més que la revetla de Sant Sebastià

El PSM denuncia que s'invertirà més que tot l'any en cultura popular

J.N.Palma.
L'Ajuntament de Palma inverteix fins a 360.000 euros en l'adequació dels terrenys de Son Pardo perquè enguany s'hi pugui celebrar la Feria de Abril. La quantitat sembla «desproporcionada» al PSM, que a través del seu portaveu municipal, Pere Muñoz, considera que «la Feria de Abril és un negoci on es mouen molts de doblers i no ha de suposar despeses per a Cort».

I és que deixar en condicions aquest solar costarà més que totes les actuacions de la darrera revetla de Sant Sebastià, que tingué un pressupost de 260.000 euros. A més, segons la formació nacionalista, la quantitat prevista suposa «més doblers que els destinats en tot l'any a festes populars i tradicionals». Entre aquestes manifestacions convé recordar l'Àngel, Sant Joan, Sant Antoni o l'Estendard, celebracions populars mallorquines, algunes de les quals com la de Sant Joan, també mouen molta gent, tot i disposar d'un «pressupost mínim».

El PSM ha sol·licitat a l'equip de govern informació sobre la partida econòmica d'enguany per a festes populars, però de moment no ha obtingut resposta.< Com ja s'informà, enguany, amb motiu de les obres de la falca verda, la Feria de Abril es traslladarà a un solar municipal ubicat devora l'hipòdrom, perquè «no cap a l'espai que queda a l'antic recinte del Ram».

Aquests terrenys, segons informà Cort, tenen la catalogació de sòl industrial i ocupen una superfície de 25.000 metres quadrats. Fins ara no gaudien de cap tipus de serveis bàsics i l'Ajuntament ja hi ha realitzat les instal·lacions de llum, aigua i clavegueram.

D'acord amb les mateixes fonts, aquestes instal·lacions no s'han preparat de manera exclusiva per a l'ocasió. Així es preveu que, com enguany, el solar pugui acollir els firaires del Ram o els circs que visitin la ciutat, com també l'organització de diversos esdeveniments, inclosa la pròxima Fira de la Ciència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris