nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

L'editorial Moll publicarà per Sant Jordi el nou llibre de Josep Lluís Carod-Rovira

També veuran la llum les obres guanyadores dels darrers premis Ciutat de Palma

80400

Josep Lluís Carod-Rovira.

L'editorial Moll desembarcarà en el proper Sant Jordi amb un llibre del cap d'Esquerra Republicana de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira, que publicarà Noms que perduren. El text del polític integrarà el segon volum de la col·lecció Els llibres de pròsper.

El nou treball de Josep Lluís Carod-Rovira traça semblances de personatges de rellevància que el líder d'Esquerra ha tractat de manera personal i, com és lògic, a partir d'una referència molt clara: els Homenots de Josep Pla.

L'obtenció d'aquest text, segons explicà el director de l'editorial Moll, Francesc Moll, «ha estat possible gràcies als contactes i a la bona feina realitzats pel nostre director literari, Sebastià Alzamora».

La col·lecció Els llibres de pròsper s'obrí amb La independència i la realitat, d'Hèctor López Bofill, una de les grans novetats de l'any passat. El treball de Bofill es convertí en un gran èxit de vendes, tant que la firma acaba de llançar-ne la quarta edició, tot un rècord en el cas d'un assaig de política. Aquesta reedició té la particularitat «que és un volum ampliat i revisat per l'autor», explicà Moll.

Vendes
El que també especificaren fonts de la veterana editorial és que el nivell de vendes d'aquesta classe de llibres a Mallorca és molt petit, just un parell de centenars. «Les xifres importants de ver s'han registrat a Catalunya i és de suposar que en el cas del volum de Carod també sigui així».

Així mateix, arribaran dues novetats editorials molt esperades. Es tracta de les obres guanyadores del premi Ciutat de Palma en català: Abdallàh Karim, el predicador, de Miquel Ferrà i Martorell; i Monstres, de Josep Lluís Aguiló.

El premi ciutat de Palma Llorenç Villalonga de Novel·la veurà la llum en la col·lecció Raixa, de la qual serà el número 165, mentre que el premi Ciutat de Palma Joan Alcover de Poesia sortirà a la col·lecció Balenguera amb el número 121.

En aquesta ocasió, els Ciutat de Palma seran al carrer just abans de la gran festa ciutadana del llibre i de la cultura, a diferència del que succeí l'any passat. Llavors, «els autors s'estimaren més que les seves obres s'editassin en una altra època de l'any per no coincidir amb l'allau de novetats pròpia d'aquests dies», conclogué Moll.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris