muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Camilla s'acomiadà de la reina Isabel II amb una afectuosa besada

El moment es produí abans que el matrimoni abandonàs Windsor

La duquessa de Cornualla, Camilla, s'acomiadà amb una afectuosa besada de la reina Isabel II i dels seus dos fillastres, els prínceps Guillem i Enric, abans de partir dissabte vespre de lluna de mel amb el seu marit, el príncep Carles d'Anglaterra.

Així ho recull el darrer documental de la cadena BBC de la sèrie El castell de la reina, que havia d'emetre's ahir vespre i que captà la imatge de l'afectuosa salutació de Camilla als seus fillastres, però no a la sobirana britànica.

Segons aquest documental, Camilla i Isabel II, amb una relació tibant en el passat, s'acomiadaren amb una besada a l'entrada del Sobirà del castell de Windsor, quan els acabats de casar se n'anaren de la recepció. En un altre moment del programa de televisió es veuen els dos fills de Carles, Guillem, de 22 anys, i Enric, de 20, llançant confeti als noviis i decorant el seu luxós Bentley amb globus, lemes al·lusius i corets. Els joves prínceps van córrer rere el cotxe, rient, quan aquest abandonava el castell cap a Escòcia, on Carles i Camilla passaran la seva lluna de mel.

La parella aturà el vehicle mentre Camilla abaixava la finestra per donar l'últim adéu a Guillem i Enric, que foren els qui demanaren que es repartís confeti entre els convidats per tirar-lo al seu pare i a Camilla.

D'altra banda, la parella, que es casà dissabte a l'Ajuntament de Windsor després de 34 anys de relació sentimental clandestina, va fer ahir la seva primera aparició pública després de la boda. Carles d'Anglaterra i Camilla assistiren a un servei religiós a una església escocesa, on foren aplaudits per un centenar de curiosos i reberen l'enhorabona per part de la congregació.

Per a aquesta primera aparició pública del matrimoni, en una jornada freda, la flamant duquessa de Cornualla elegí un abric i un capell de color maduixa, ornats amb els típics quadres escocesos, mentre que Carles, més relaxat i somrient que en dies anteriors, optà pel tradicional «kilt».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris