algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Una boda celebrada als carrers entre ovacions i l'ombra de Diana

Part d'Escòcia, on serà la lluna de mel, no vol veure Carles

AG.Windsor.
La parella es casà enmig d'un gran desplegament de seguretat i amb l'ombra de Diana present als carrers. Un grup de seguidors de la princesa morta protestaren davant l'antiga residència de Lady Di amb un seguit de pancartes i fotos manipulades en les quals reidiculitzaven Camilla. Una d'elles reproduïa el rostre de la nova duquessa de Cornualla superposat al cos d'un cavall. Per descomptat, la Policia la féu retirar al moment. Fins i tot a Escòcia, on la parella passarà la lluna de mel, no és gaire ben rebuda. El consell municipal de l'illa de Bute, d'on Carles és duc, rebutjà per unanimitat enviar-li una invitació perquè la visiti.

Entre el públic reunit a Windsor també es veieren algunes al·lusions a la princesa Diana, tot i així foren molts més els britànics que acolliren les noces amb alegria i felicitaren la parella. Uns 15.000 es desplaçaren fins a Windsor amb pancartes com ara «qui estigui lliure de pecat, que tiri la primera pedra». Especialment ovacionada fou quan, després de la benedicció eclesiàstica, saludà representants d'organitzacions benèfiques amb què està vinculada.

En la boda reial amb més mala sort de la història no tot podia anar bé. L'elevat cost del dispositiu de seguretat, més d'un milió i mig d'euros, fou qüestionat per alguns polítics, que demanen una auditoria. El dispositiu l'integraven 550 agents locals, dotzenes de policies d'Scotland Yard, franctiradors d'elit, agents de civil... Tot i així, un home nuu es va colar pels carrers del poble aixecant expectació.

Ahir mateix transcendí també que el Tresor investigarà les finances de Carles, qui ha incrementat un 20% la seva fortuna en un any per unes operacions que no podia fer relacionades amb el ducat de Cornualla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris