algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Palma acull una nova edició d'AnticArt

A la fira es poden trobar des d'obres d'art diverses, a antiguitats i objectes de col·leccionisme

EFE./DdB.Palma.
La fira AnticArt, dedicada a les antiguitats i les obres d'art, va ser inaugurada ahir al Recinte Firal de Palma, amb l'assistència de la batlessa de Palma, Catalina Cirer, i el conseller de Cultura, Francesc Fiol, els quals destacaren la consolidació de l'esdeveniment i la qualitat de les peces exposades.

El titular de Cultura va concloure l'acte inaugural destacant la vinculació de la fira amb el món de l'art, la cultura i el patrimoni i agraí a la Fundació Pilar i Joan Miró la seva participació en la present edició. AnticArt reuneix seixanta expositors dels àmbits de les antiguitats, el col·leccionisme, les galeries d'art i la restauració procedents de Balears i la Península, entre els quals figura també un participant francès.

La mostra reuneix sis expositors més que l'any passat, que ocupen una superfície de 2.000 metres quadrats, 500 més que en 2004. El saló reuneix 50 empreses del sector de les antiguitats, a més de sis firmas d'objectes de col·leccionisme i 15 galeries d'art. Aquestes darreres són les que han experimentat un major increment en la present edició de la fira, a la qual s'exposen peces de Tàpies, Joan Miró, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Anglada Camarasa, Coll Bardolet i Miquel Barceló, entre altres artistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris