cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Ernest de Hannover pateix una pancreatitis aguda i continua ingressat en estat «molt greu»

L'espòs de Carolina de Mònaco, molt aficionat a la beguda, necessita «atenció mèdica permanent»

La família reial de Mònaco informà ahir horabaixa que Ernest de Hannover, marit de Carolina de Mònaco, pateix una «pancreatitis aguda» i el seu estat de salut és «seriós». L'aristòcrata es troba hospitalitzat des del passat dimarts al centre hospitalari Princesa Gràcia i, ahir encara romania ingressat en «el servei de reanimació».

«El príncep està sota vigilància contínua; el seu estat de salut és seriós i necessita atenció mèdica permanent», afirmaren en un comunicat, les autoritats del Principat. El butlletí informa que els metges esperen el resultat de diversos exàmens «biològics, radiològics i d'un escàner» per «precisar» la gravetat de l'afecció d'Ernest de Hannover. Aquesta notícia se suma al dol que viu Mònaco des que, dimecres passat, morís el sobirà del principat, Rainier III.

Les primeres notícies sobre el delicat estat de salut d'Ernest van sorgir dijous, un dia després de la defunció del sobirà. La seva hospitalització, dilluns passat a la nit, va voler ser ocultada pel principat a tenor de l'estat crític en el qual es trobava Rainier i encara més després de la seva mort. El comunicat oficial no fa referència al possible estat de coma del qual ahir diverses agències de notícies informaven. Tot i així, coincideix en la gravetat de l'estat del príncep, encara que no sembla «encara irreversible».

Ernest August de Hannover, duc de Brunswick i Luneburg, es casà amb Carolina de Mònaco el gener de 1999. Ambdós tenen una filla, Alexandra. El cap de la casa de Hannover, vinculada amb la familia reial espanyola i amb els Windsor, té dos fills del seu primer matrimoni: Ernest August, de vint anys, i Christian, de devuit. Els problemes del príncep Ernest, en principi vinculats amb la seva coneguda afició per l'alcohol i les festes, reavivaran la discusió entorn al mite que existeix una maledicció que pesa sobre la dinastia Grimaldi, segons la qual la família reial de Mònaco no tindrà mai matrimonis llargs ni amb èxit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris