algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Tot a punt per les noces de Carles

Windsor està al complet per les noces reials amb menys sang blava i glamour de la història

AG.Londres.
Tot a punt a Windsor per a l'enllaç del príncep Carles d'Anglaterra, l'hereu més famós del planeta, al qual menys personalitats de sang blava acompanyaran quan se casi avui amb Camilla Parker Bowles. Serà una ceremonia falta del «glamour» propi d'unes noces reials. Davant l'Ajuntament de Windsor no hi haurà desfilades de famosos ni membres d'altres Cases Reals: la llista de convidats per a la boda civil és de 23 persones. Fins i tot la reina Isabel II i el duc d'Edimburg no assistiran al consistori. La falta de «glamour» d'aquesta cerimònia es contrarrestarà quan Carlos i Camilla, ja casats, arribaran al castell de Windsor, on els esperaran unes 700 persones, encapçalades per la reina.

De les diferents cases reials, just està previst que hi assisteixi el príncep hereu de Noruega, Haakon Magnus, el príncep Constantí d'Holanda, el rei Constantí de Grècia, el rei Hamad de Bahrein, el príncep Radu de Hohenzollern Veringen i la princesa Margarita de Romania. D'Espanya no hi haurà cap representant. El més curios de tot és però les excuses que s'han cercat les cases reials per no acudir a l'enllaç. Entre elles destaca la de la princesa Victòria de Suecia, que no assistirà en haver d'inaugurar una tenda de mobles. A més de personalitats reials està confirmada l'assistència de cares conegudes de la cultura, l'espectacle i diversos àmbits socials, a més de la política. Tots aquests convidats seran després els comensals del banquet nupcial, al mateix castell, que estarà presidit i pagat per la reina de Inglaterra.

Les càmeres de televisió l'únic que retrasmetran en directe seran les benediccions de la capella de Sant Jordi. Aquest moment serà el més esperat del dia, atès que en ell, tant Carles com Camilla han de demanar disculpes públiques pel seu mal comportament amb els seus anterior conjuges. Sigui com sigui, les noces han aixecat gran expectació entre el poble, que s'ha mobilitzat i ahir no quedava una sola habitació d'hotel a Windsor, que ha incrementat de manera notable els preus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris