algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

AnticArt obre demà les portes a Palma amb seixanta expositors

La fira se centra en antiguitats, art i col·leccionisme

MARINA COZAR.Palma.
La XI Fira d'Antiguitats i Obres d'Art, AnticArt, obre demà les portes i romandrà obert per a tots els visitants fins dia 17.

Un total de 60 expositors participen en aquesta edició, sis més que l'any passat, i ocupen una superfície total de 2.000 metres quadrats, cinc-cents més que 2004. Les empreses pertanyen als sectors d'antiguitats (38), brocanters (12), col·leccionisme (6), galeries d'art (15), restauradors (3) i serveis (1).

Tot i que la majoria dels expositors procedeixen d'Espanya, AnticArt compta amb una empresa francesa. Balears és la comunitat autònoma amb major representació a la fira (17), juntament amb Catalunya (17) i seguida per Madrid (10). El sector que més ha augmentat és el de galeries d'art, que ha passat de sis participants l'any passat a 15. El saló compta amb peces de més d'un centenar de pintors, entre els quals destaquen Tàpies, Miró, Picasso, Dalí, Anglada, Bardolet, Sorolla i Barceló, entre d'altres.

Pel que fa als productes exposats a AnticArt d'antiquaris, brocanters i col·leccionisme, el saló mostrarà mobiliari des del segle XVII al XX, així com objectes de tots els estils. Un comitè d'experts revisa els productes per asegurar l'autenticitat.

La Fundació Pilar i Joan Miró serà una de les protagonistes d'AnticArt perquè serà el centre convidat d'aquesta edició. Durant els dies que se celebra la fira, els visitants també podran accedir de franc al centre. Les conferències comencen el 12 d'abril a les 19.00 hores amb La indumentària femenina mallorquina dels segles XVII-XIX a travès del retrat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris