algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La companyia Neo-Rural du al Teatre Sans «La vida difícil»

MARINA COZAR.Palma.
La companyia manacorina Neo-Rural estrena demà dijous en el Cafè Teatre Sans el seu nou espectacle La vida difíci, que romandrà a la cartellera fins al proper diumenge dia 10. Totes les sessions seran a les 20.30 hores.

El muntatge dels manacorins està basat en un recull de textos de diversos autors, entre els quals destaquen Alphons Allais i Slawomir Mrözek, que seran combinats amb poemes de Jaques Prevert, que es van intercalant amb els poemes musicats, així com en diverses tècniques de circ, en forma de cabaret literari. L'espectacle compta amb música en directe -piano, percussió i cançons- produïda per Jaume Manresa, component del grup Antònia Font i concebuda en clau d'humor negre i sarcàstic.

La representació, que té una durada aproximada d'una hora i un quart, intenta retratar l'estil de vida dels protagonistes sense seguir un fil conductor entre les escenes, sinó només entre la vida de cada personatge, que està totalment carregada de casualitats.

L'obra es caracteritza per l'exhibició de tècniques teatrals, a través dels textos adaptats en aquesta ocasió pel director de l'espectacle, Carlos Pujols. Aquesta obra és un nou repte per aquests actors manacorins, dedicats al teatre-circ al carrer. En aquesta ocasió és la segona que desenvolupen en un espai tancat i per això han hagut de focalitzar la seva escenografia a la mida de l'escenari.

El marc de la representació, l'ambientació per la qual es mouran els personatges, és un «bar-cafè-teatre» on es pot diferenciar clarament la gent que ha anat acompanyada i la que es troba sola a la sala. El pròxim projecte de dos dels integrants de la companyia Neo-Rural, Tomeu Amer Galmés i Joan Manuel Albiñana, és la representació de l'obra d'Homer, L'Odissea.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris