bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Carles ajorna la boda per evitar coincidir amb el funeral del papa

La passa a dissabte perquè molts dels convidats seran a Roma


El príncep Carles d'Anglaterra s'ha vist obligat a ajornar el seu casament amb Camilla Parker Bowles, ja que la data prevista, el 8 d'abril, coincideix amb el funeral del papa. El matrimoni se celebrarà dissabte, segons va anunciar un portaveu de Clarence House.

El casament s'ha retardat com a «senyal de respecte pel pontífex» i va anunciar que l'hereu al tron assistirà al funeral, que tindrà lloc divendres.

A més, el príncep va cancel·lar les seves vacances d'esquí a Suïssa per acudir a la missa per al papa que tingué lloc ahir a la catedral de Westminster i a la qual també assistí Camila, com també personatges de la vida política, com el primer ministre, Tony Blair.

Els motius d'aquest canvi de data són principalment que el príncep no vol casar-se i celebrar el seu enllaç un dia en el qual el món està de dol per la mort del papa. A més hi hauria molts de convidats que haurien d'escollir entre el casament o el funeral. El mateix arquebisbe de Canterbury, que donarà la benedicció a la parella, s'espera que vagi a Roma, com també el primer ministre britànic.

A més d'aquest problema de darrera hora, a pocs dies del casament, els diaris britànics estan cercant el pedigrí de la futura princesa de Gal·les i ara diuen que els contraients són cosins novens.

Segons publiquen eDaily Express i la pàgina d'Internet www.ancestry.com, l'arbre genealògic de Camilla mostra que, igual com el seu promès, és descendent del segon duc de Newcastle, Henry Cavendish (1630-1691). El biògraf reial Kenneth Rose va assenyalar al diari britànic que aquesta connexió és «perfectament factible». Al Regne Unit, sempre hi ha hagut rumors sobre el parentiu de la parella.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris