algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

El Conservatori de Música al Xesc Forteza funcionarà el curs que ve

Començarà amb 180 places i serà gestionat per una empresa

J.N.Palma.
Cort posarà en marxa per al curs 2005-2006 el Conservatori Elemental de Música. Serà, com ja se sabia, al Teatre Municipal Xesc Forteza de la Calatrava i la previsió inicial és que comenci amb 180 places, que s'ampliaran de manera progressiva a mesura que el centre es consolidi. Així ho explicà aquest cap de setmana el regidor d'Educació i Cultura, Rogelio Araújo.

A hores d'ara, l'Ajuntament ha inclòs una partida en els pressuposts municipals de 240.000 euros per tenir el centre a punt i per posar-lo en marxa.

S'ha de recordar que aquesta infraestructura era demanda d'anys enrere, ja que entre els diferents nivells devers 600 infants han quedat sense plaça per cursar estudis al Conservatori. A més, la posada en marxa del nou servei suposarà la descongestió d'aquest centre reglat i oferirà una nova opció als pares.

Cort, segons afirmà Araújo, té intenció de convocar les diferents escoles de música de Palma perquè siguin partícips de tot el projecte.

Un altre aspecte destacat pel regidor Araújo és la voluntat que la gestió del centre sigui externa, és a dir, a través d'una empresa que es decidirà mitjançant un concurs públic.

L'Ajuntament ja ha iniciat contactes amb la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern perquè s'ajustin els continguts dels diferents plans d'estudi que s'han d'aplicar en el Conservatori Elemental. Es preveu que els seus destinataris siguin infants de fins a dotze anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris