nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els nins reviuen Andersen i el seu món a la biblioteca de Can Salas

El nou centre inicia així la seva nova programació d'activitats

S.B. Palma.
La biblioteca pública de Mallorca de Can Salas va celebrar ahir el Dia mundial del llibre infantil i juvenil i el bicentenari del naixement de Hans Christian Andersen. A les dotze del migdia es va celebrar una lectura del conte El soldadet de plom, que va ser molt participada pels infants de Palma.

Aquesta iniciativa, provinent de Dinamarca, va rebre el suport de biblioteques d'arreu del món. Després de la lectura del conte es varen dur a terme altres activitats de caire didàctic i artístic relacionades amb l'obra, com pintura i treballs manuals.

Aquesta fou la primera activitat que ha fet la biblioteca de Can Salas des de la seva inauguració el 12 de març passat. Però la intenció de la directora és que a partir d'ara tots els dissabtes es pugui fer una activitat, especialment per als més menuts, «amb la finalitat que s'acostumin a venir a la biblioteca i que els pares els acompanyin i també puguin gaudir d'aquest espai».

En aquest sentit, el proper dissabte se celebrarà l'arribada de la primavera i, amb ella, de la mascota de la secció infantil i juvenil de la biblioteca, un drac la mar d'interessant però que encara no ha estat batejat. Tots els nins que vulguin podran fer les seves propostes per batejar-lo. Així mateix hi haurà un taller en el qual es faran flors i garlandes. Tots els menuts interessats a participar-hi es poden apuntar entre el dia 4 i el dia 8 d'abril a la mateixa biblioteca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris