muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

L'Ibatur promocionà les Balears a Madrid i Berlín amb la tuna

La Conselleria de Turisme explica que «varen tenir un èxit notable»


La tuna de la UIB va ser la imatge externa de les Illes Balears en els estands de l'Ibatur a les fires internacionals de turisme de Fitur i Berlín durant aquest any 2005. Fonts de la Conselleria de Turisme varen explicar que en el que va d'any la tuna va ser present com a animació en els estands de promoció de les Balears en aquestes dues fires.

«Hem de pensar que la tuna és molt representativa de la Universitat de les Illes. Fa estona que la tuna va a les fires i el que podem dir és que tenen una resposta molt bona i que no hi ha hagut cap mena de queixa», apuntaren les fonts.

Des de la Conselleria també es va destacar que en altres ocasions han compartit la promoció i animació de l'estand amb grups de ball de bot, xeremiers i grups de música lleugera. «Fan part de les nostres animacions i la cosa amb ells sempre ens ha anat molt bé, els duim com una cosa més de les Illes Balears, així com podríem dur per exemple els Valldemossa, un dels grups que ens han servit sovint per fer promoció».

La Conselleria de Turisme també va explicar que «un dels motius principals de la seva presència en els estands és explicar a la gent que nosaltres també tenim una universitat i una vida acadèmica molt interessant, que és una cosa que molts dels nostres visitants desconeixen. Per a això ha estat molt important la presència de la tuna en els nostres mostradors».

Els responsables de la promoció exterior de les Illes Balears com a destinació turística varen explicar que «la seva presència aconsegueix un gran èxit per part del públic, tant especialitzat com simples visitants». D'altra banda, s'ha de recordar que l'Ajuntament de Palma va rebre ahir migdia els representants de les tunes que participen en el primer festival de tunes de Mallorca. Els carrers de Palma varen viure ahir horabaixa una cercavila, mentre que avui horabaixa hi haurà la competició oficial en el pati de la Misericòrdia.

L'Ibatur és el principal patrocinador d'aquest certamen amb un total de 13.000 euros, encara que l'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca també varen col·laborar amb 2.500 i 4.000 euros respectivament i l'aportació d'infraestructura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris