muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Al Mayurqa i la diada castellera, estrelles del Diumenge de l'Àngel

La festa que organitzen els veïns arriba enguany a la 25a edició


La federació d'associacions de veïns de Palma ha tornat a organitzar un nou Diumenge de l'Àngel, una festivitat que en aquesta ocasió arriba al seu vint-i-cinc aniversari i que tindrà un dels seus punts més forts en l'actuació del grup Al Mayurqa a les 12 del matí a Bellver. Cort contribueix a aquesta festa ciutadana amb un total de 8.000 euros i l'aportació d'infraestructures, a més a més d'un servei especial d'autobusos.

La presidenta de la Federació, Rosa Bueno, va voler destacar de manera molt especial l'efemèride i recordà que «és una festa que sol moure una mitjana de 18.000 persones cada any» i que està perfectament consolidada.

Una altra de les aportacions municipals serà la convidada a xocolata que tindrà com a escenari principal la plaça de Cort. «La intenció és que els marxaires agafin moltes de forces per poder arribar fins al castell de Bellver amb ànim i ganes de passar una bona diada», va explicar el director d'àrea Miguel Blando. I és que els més valents poden arribar a peu fins al castell de Bellver si tenen les forces necessàries, en una romeria que durà la gent des de Cort fins a Bellver.

Un altre dels punts més importants del programa serà la diada castellera, que comptarà amb els Castellers de Mallorca i els Al·lots de Llevant i que s'iniciarà a partir de les quatre de l'horabaixa. «Estava prevista l'arribada d'una colla castellera de fora de Mallorca, en concret de València, però no s'ha pogut concretar, així que finalment no actuaran», va explicar Rosa Bueno. Però sense cap mena de dubte, el punt que marcarà el Diumenge de l'Àngel serà la passejada de la figura homònima, a càrrec dels al·lots del club Jovent i acompanyat per diverses colles de xeremiers i tamboriners de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris