nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Els joves 'skaters' prenen la plaça de Cort

Els esportistes armaren un gran enrenou i rebombori en demanda de pistes on poder practicar

Més de cinquanta skaters se concentraren ahir matí a la plaça de Cort en protesta per no tenir llocs adients on practicar aquest esport.

L'enrenou que armaren, als crits de «Cirer compleix les teves promeses», «som esportistes, no terroristes» o «que baixi la batlessa»... provocà un enorme rebombori i aldarull a la plaça. Aquest era motivat tant pels potents crits dels joves, com del renou dels skates pegant contra el terra.

Al final la batlessa Cirer accedí a rebre'ls acompanyada pel tinent de batle d'Esports i Joventut, Rafel Duran. Ambdues parts departiren durant quasi una hora per tractar d'acostar posicions. El principal problema esdevé per la reiterada petició dels joves d'una pista per a skate a sa Faixina i que el Consistori se comprometé a estudiar. Al final, els representants municipals sol·licitaren als esportistes que presentin una proposta perquè Cort l'estudiï. En un comunicat fet arribar des de l'Ajuntament s'afirma que «la proposta s'intentarà assumir sempre que no perjudiqui els veïnats i el trànsit de la zona».

Així mateix, la batlessa acordà amb els joves que «començaran a treballar en els projectes i que se tindrà molt en compte l'opinió i els suggeriments d'aquest col·lectiu a l'hora d'elaborar-los».

Durant la reunió els joves feren arribar a la batlessa una carta amb les seves reivindicacions sobre les necessitats de pistes per practicar aquest esport. Mentre la batlessa també els explicà el seu posicionament, així com els projectes prevists per part del Consistori. Entre aquests hi ha cinc pistes d'skate a Son Hugo, Son Moix, que s'inaugura aquest mes, a la falca Verda, el poliesportiu Germans Escales i al Polígon de Llevant. Aquests indrets no són del tot del gust dels joves skaters en estar allunyats de les zones habituals on se reuneixen o en tractar-se de projectes pels quals hauran de passar anys abans que es realitzin.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris