nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La festa apropa l'univers de les lletres i les ciències als infants

P.G.Palma.
Dos personatges molt significatius, Einstein i el Quixot, reben els nins a les portes de l'envelat de les Lletres i les Ciències, un espai que en el seu recorregut tracta d'incentivar la memòria i la creativitat d'al·lots d'entre 3 i 12 anys. Ubicada en el passeig Sagrera i organitzada per l'empresa H2O, la petita fira temàtica de ciències e'estuctura en nou espais, en què els monitors ensenyen als nins distintes matèries durant tot el dia.

En el recorregut, entre d'altres propostes, els nombrosos al·lots que ahir ja van poder visitar-la van descobrir La ciència màgica, que ensenya als nins alguns experiments físics explicats com jocs de màgia per cridar la seva atenció; El laboratori del Doctor Van der Graff, que permet descobrir el perquè de l'electricitat, les molècules o les reaccions químiques; El Quixot, un taller al qual els nins fabricaran les seves pròpies armadures; Xifres i lletres, l'espai que treballa amb la memòria dels al·lots; i Això era i no era, un lloc que jugarà amb la creativitat a partir de l'explicació d'un conte, disfresses i música.

A la secció Reciclatge divertit, per la seva banda, es desenvoluparan tota una sèrie d'activitats amb què els participants podran experimentar de primera mà la importància que ara té el reciclatge. Els més petits, al·lots d'entre 3 i 6 anys, tenen el seu espai aRacó dels petits científics i aRacó dels petits i el món de les lletres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris